DET COACHANDE LEDARSKAPET

SOCIAL INNOVATION MED #HJÄRTA+ENERGI

BAKGRUND

Sällan har det pratats så mycket integration och inkludering på arbetsmarknaden som idag.  

I McKinseys rapport ”Diversity Matters” undersöktes effekten på ekonomisk avkastning baserat på mångfald på ledande positioner på ca 300 företag. 

Rapporten visade att företag med stor mångfald har 30% högre sannolikhet att ha en ekonomisk avkastning över industrimedianen. Rapporten visade även att företag med stor mångfald har enklare att attrahera högkvalificerad arbetskraft, vilket många företag ser som sin största utmaning idag.

MIN LÖSNING

Utöver att utvecklas som ledare och coachas individuellt i en ledarskapsprocess under 8-10 månader, erbjuder jag er att under lättsamma former lära känna och tillämpa nya kunskaper genom att coacha en person med utländsk bakgrund. Personen saknar ofta kontakter, ett professionellt nätverk och ett arbete som motsvarar deras kompetens. Det är här du kommer in och gör skillnad för en medmänniska i din närhet.

Jag vill på ett personligt, flexibelt och kompetent sätt hjälpa små- och medelstora företag och dess medarbetare att utvecklas. 

Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.06.45.pngDe företag som är mest progressiva, nyfikna och duktiga på att fånga upp eller få med sig sina medarbetare i sin utveckling, är de mest framgångsrika både när det gäller att behålla och att attrahera nya medarbetare. 

Individens utveckling tillsammans med organisationens värderingar är dom viktigaste nycklarna till framgångsrik utveckling och hållbarhet. Och du, det är medarbetarna som praktiserar företagets värderingar i vardagen!

Det står en ny generation och knackar på dörren till arbetslivet där autonomi och mångfald står högt på agendan. 

Vill du ändra gamla mönster och tänka i nya banor? Nå dina mål och skapa resultat genom praktiska verktyg och coachning + göra skillnad som medmänniska under tiden? Ta första steget, ring mig eller be mig ringa dig!

Klas Loveström

klas@lovestrom.se

031-940 940

http://www.lovestrom.se

Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.12.11.png Skärmavbild 2018-09-17 kl. 17.39.18.png

Loveström Humanagement  erbjuder social innovation för ledare och organisationer som vill göra skillnad och hjälper till att utveckla människor med bestående resultat. HJÄRTA+ENERGI helt enkelt! 

BOKA TELEFONMÖTE
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor